DKNOENFISE
Sammenlign priser på kommunale og egne løsninger
Torsdag, 31. marts 2011 22:43

Nu kan du sammenligne udgifter på kommunale og egne løsninger til spildevand. Derved kan du se hvilken løsning, der er optimal for dig samt, hvor du kan spare mest.

Sammenligning af de forskellige løsninger finder du lige her

 
Artikel i "Land & Liv" om pileanlæg
Torsdag, 31. marts 2011 20:28

Ugeavisen "Land & Liv" skrev i januar 2011 om, hvordan Center for Recirkulering takler udfordringen af beplantningen af pilerensningsanlæg i regntunge områder som f.eks. Irland.

Læs den spændende artikel her

 
Hjemmesiden opdateret!
Tirsdag, 05. oktober 2010 20:38

 

Nu har Pilerensning.dk fået en lille opdatering. Den nye hjemmeside tilbyder nu lettere tilgængelig information samt en norsk og engelsk sektion.

Hjemmesiden er blevet til i samarbejde med Braingraphic.dk

 
Samarbejde i Norge
Fredag, 01. oktober 2010 20:39

Center for Recirkulering har sammen med den norske biolog Gunnar Grøtte åbnet et nyt selskab i Norge.

Det hedder Pilrensing DA. Vi har store forhåbninger til det norske marked, fordi gravemaskine arbejde er forholdsvist billigt i Norge. Det betyder at pilerensningsanlæg bliver meget konkurrence-dygtige med andre anlægstyper i Norge. 

 
Samarbejde i Kina
Torsdag, 01. oktober 2009 20:41

 

1.oktober 2009

Center for Recirkulering og N.A.T. har i regi af Beijing Sen Miao Tian Cheng Environmental Protection Techonology Co., Ltd bygget det første beplantede filteranlæg til en lille landsby, Shangmo, med 426 personer. Landsbyen ligger ca. 60 km nord for den Kinesiske Mur i et bjergområde.

Vandløbet, som landsbyen før ledte urenset vand ud til løber ud i et vandreservoir system, som tidligere har forsynet Beijing med vand. Denne kilde kan imidlertid på nuværende tidspunkt ikke bruges i vandforsyningen på grund af forurening fra både landsbyer og landbrug. Myndighedernes plan er at gennemføre rensning, så det igen bliver muligt, fordi der er stigende behov for vand i byen med 30 mill. indbyggere, der stadig vokser. Der er omkring 100 landsbyer og mange landbrug som leder urenset spildevand eller gylle ud alene til dette reservoir.

Anlægget er bygget i et udtørret tidligere flodleje. Derfor er anlægget halvcirkelformet       

 

                     

 

Folk fra landsbyen, kommunal arbejdere(i orange veste), arbejdere fra vores entreprenørselskab( i blåt Sen Miao tøj og gule hjelme) og folk fra vort rådgivningskontor (med hvide hjelme) deltog i plantningen af tagrør og en efterfølgende fest om aftenen.

 

Nedenunder det traditionelle gruppebillede under banner, som kineserne foretrækker:

 

 
Flere artikler...