DKNOENFISE

.

 

Velkommen til det bedste udgangspunkt for spildevandsrensning med udnyttelse af næringsstofferne

20 års jubilæum med pilerensningsanlæg.

Vi udviklede pilerensningsanlæg uden afløb i september 1996 og rådgav om bygning af de første 3 anlæg til enkeltboliger og et fællesanlæg til tre boliger i april 1997.

Det er siden blevet til rådgivning for pilerensningsanlæg til mere end 4500 husstande. Heraf er en lang række fællesanlæg til mellem 2 og 72 husstande. Et fællesanlæg er på vej til 90 husstande.

Ved hjælp af rådgivningen får enkethusstande beregnet en optimal anlægsstørrelse og en optimal opbygning og undgår derfor unødige ekstraomkostninger. Den kloakmester, som udfører arbejdet, får en nøjagtig vejledning til opbygningen. Derved undgås fejl.

Landsbyer og fællesanlæg får rådgivning og hjælp til oprettelse af spildevandslaug / selskab, som ska stå for drift og vi hjælper til optimal drift af anlæg

Vi har også i 18 år arbejdet med udnyttelse af næringsstoffer i pilevegetationsfiltre til belastet vand fra industri og landbrug. Det største anlæg, som er sat i drift, er på 15 hektar til restvand fra en kartoffelmelsfabrik.

Ovenstående er der meget mere information om på de tilknyttede sider og man er altid velkommen til at få yderligere information - også om valg af den anlægstype som passer bedst. Kontakt os gerne på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

God fornøjelse!
Peder S. Gregersen

Vi findes på Facebook under Center of Recycling, Her vises også vore udenlandske aktiviteter.

 

Center for Recirkulering er medlem af